ÀLBUM DE FOTOS BIENNAL 2006

Presentació de les bases de la biennal a la fira INART de Girona

Presentació de les bases de la Biennal 2006 a la ciutat de Girona. El Director del Museu de Sant Cugat i Josep Canals director de la Biennal en la presentació de les bases de la biennal a la Fira INART de Girona Roda de premsa de presentació de les bases de la biennal 2006 a la ciutat de Girona. La Fira INART de Girona fou el lloc escullit per presentar la les bases de la biennal 2006

Jurat de la Biennal 2006

Reunió del jurat de la Biennal al Museu de Sant Cugat Revisant el material de la Biennal El jurat de la Biennal 2006, reunit al Museu de Sant Cugat Revisió del material de la Biennal, d'equerra a dreta, Josep Parera, Lluís Campins, Ester Ferrando i Josep Canals
La premsa amb el jurat de la Biennal 2006 Josep Parera, entrevistat per Ràdio Sant Cugat La premsa amb el jurat de la Biennal El jurat en el Museu de Sant Cugat, en el Claustre del Reial Monestir. D'esquerra a dreta Ricard Planas, Ester Ferrando, Carlos Velilla, Ivan de la Nuez, Josep Parera, Lluís Campins i Josep Canals

Sant Cugat , Roda de premsa de presentació de la Biennal 2006 al Museu de Sant Cugat el dia 18 d'abril de 2006.

El Director de la Biennal amb el catàleg de la primera edició la de 1977, junt a la Tte. d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de St. Cugat i el director del Museu. Lluís Sangrà, Lluís Campins, Àngels Solè i Josep Canals en la roda de premsa de presentació de la Biennal 2006 al Museu de Sant Cugat. Moment de la Roda de premsa a Sant Cugat. La Tte. d'Alcalde de Cultura comentant amb Lluís Sangrà de la CAM, el director del Museu i el de la biennal, aspectes de la roda de premsa.
Moment de la roda de premsa al Museu de Sant Cugat. La coordinadora de la Biennal Mª. Carmen Sanchez, en el centre amb els artistes .Màrio Paez, Tjasa Kancler, Daniel Jacoby i Josep Oriol Arisa. El jove artista de Sabadell, Josep Oriol Arisa, contesta a les preguntes de la premsa. Foto dels artistes amb el integrants de la roda de premsa al Museu de Sant Cugat.

Barcelona, Roda de premsa

Roda de premsa de presentació de la Biennal a tot el país a la seu d'Òmnium Cultural el dia 19 de maig de 2006. D'esquerra a dreta, Josep Canals, director Biennal. Lluís Campins, director Museu de Sant Cugat i Jordi Porta, president d'Òmnium. Roda de premsa a Òmnium Cultural de Barcelona. Un altre moment de la roda de premsa a Òmnium. Sala d'actes d'Òmnium Cultural.

Sant Cugat, acte inaugural

Acte inaugural de la Biennal 2006, per part de l'Alcalde de Sant Cugat. L'Alcalde de Sant Cugat inaugura la Biennal 2006, en el claustre del Reial Monestir de Sant Cugat El claustre del Monestir de Sant Cugat, esplendit marc de l'acte inaugural de la Biennal 2006. Públic en l'acte inaugural de la Biennal a Sant Cugat.
Entrada al Museu de Sant Cugat, a l'esquerra Joan Contijoch i el president d'Òmnium a Sant Cugat, Xavier Escura. Biennal 2006, en el centre el Vice degà de la facultat de Belles Arts de Barcelona Sr. Carles Velilla, amb Lluís Sangrà de la CAM La Sala Capitular, espai de la Biennal 2006. Molt públic en el Claustre del Reial Monestir.

Cambrils

Discurs inaugural de Regidora de Cultura de l'ajuntament de Cambrils, Sra. Nelia Quera El Sr. Xavier Rodriguez de la CAM dient unes paraules en l'acte inaugural Comentari de les obres exposades per part del director de la Biennal i del director del Museu de St. Cugat El públic en el moment inaugural de la Biennal a Cambrils
Comentari de les obres exposades per part del director de la Biennal i del director del Museu de St. Cugat Comentari de les obres exposades per part del director del Museu de Sant Cugat, Sr. Lluís Campins
Comentari de les obres exposades per part del director de la Biennal i del director del Museu de St. Cugat Comentari de les obres exposades per part del director del Museu de Sant Cugat, Sr. Lluís Campins Visita comentada el dia de l' inauguració de la Biennal 2006a Cambrils. Visita comentada el dia de l' inauguració de la Biennal 2006a Cambrils.

Encamp -Principat d'Andorra

Vista general Sala Expo Art Encamp. Contemplant l'obra de Mario Páez. Sala Expo Art Encamp Una de les sales de Expo Art Encamp.
Josep Canals, comentant la Biennal a la Sra. Purificación Santiago, Consellera de Cultura del Comú d'Encamp Les diferents autoritats fent la visita comentada de les obres de la Biennal 2006 Josep Canals, director de la Biennal, Purificación Santiago, Consellera de Cultura del Comú d'Encamp i Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat comentant l'obra de Marc Navarro. Al fons la video instal•lació de Liz K. Pañuela.
Josep Canals, Purificación Santiago i Lluís Campins, visitant la Biennal 2006 a la Sala Expo Art Encamp. El públic del Principat d'Andorra visita la Biennal a Encamp. Sala Expo Art Encamp en el dia de l'inauguració de la Biennal. Altra instantànea de l'acta inaugural de la Biennal a Encamp.

Rubí

Parlament inaugural: d'esquerra a dreta, Neus Muñoz, regidora de Cultura de Rubí, Josep Canals, director de la Biennal, Àngels Solé, tinent d'alcalde de l'ajuntament de Sant Cugat, Carme Garcia, alcaldessa de Rubí i Lluís Sangrà de la CAM Carme Garcia, alcaldessa de Rubí i Neus Muñoz, regidora de Cultura comentant l'exposició. Públic assistent a l'acte inaugural de Rubí Vista general de l'exposició de la Biennal a Sala Antiga Estació de Rubí.
L'artista Ramon Brichs, participant de la Biennal i Xavier Castellana, director de Programes de Joventut de la Generalitat. Comentant l'exposició de la Biennal Públic assistent a l'acte inaugural Vista general de la sala.
Diverses obres de l'exposició a l'Antiga Estació. Obres de la Biennal a sala de l'Antiga Estació. Visitant l'exposició. Vista parcial de la sala.

Sant Feliu de Llobregat

Parlament del regidor de Cultura, Jaume Mañosas, acompanyat de Josep Canals, director de la Biennal i del tinent d'alcalde de Serveis Personals, José Luis Fernández, entre d'altres autoritats. Visita comentada a la Biennal 2006 Públic de Sant Feliu, interessats en la Biennal 2006 Josep Canals, director de la Biennal, entrevistat per Localia TV.
Molt de públic assisteix a l'acte inaugural Una altra instantània de l'acte inaugural de la Biennal a Sant Feliu. Aspecte de la sala d'exposicions. Instantània de la sala d'exposicions

Mollet del Vallès

Inauguració de la XV Biennal d'Art Contemporani Català 2006 a Mollet del Vallès. D'esquerra a dreta, Marta Busquets, Cap d'Equipaments Culturals de l'Ajuntament de Mollet, Lluís Sangrà, Cap de l'Obra Social de la CAM (Caja Ahorros del Mediterráneo), Josep Canals, director de la Biennal, Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat i Daniel Novo, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Mollet. Lluís Sangrà, Cap de l'Obra Social de la CAM, Daniel Novo, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Mollet i Marta Busquets Cap d'Equipaments Culturals de l'Ajuntament de Mollet, a l'acte inaugural de l'exposició, el dia 10 de maig de 2007. Lluís Campins i Daniel Novo, conversant durant l'acte inaugural de la Biennal a Mollet. Públic assistent a l'acte de Mollet.
Daniel Novo, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Mollet i Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat, entre el públic assistent. Lluís Campins comentant l'exposició amb el públic assistent a l'acte. El públic escolta les explicacions de Lluís Campins, a la inauguració de la Biennal a Mollet del Vallès. Comentaris de l'exposició amb Lluís Campins.

Sant Joan de les Abadesses

Acte inaugural al Palau de l'Abadia de la XV Biennal d'Art Contemporani Català, el dia 6 de juliol. Parlament de Josep Canals, director de la Biennal i de Montserrat Tallant, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. Públic assistent a l'acte, observant les obres exposades. Montserrat Tallant comenta l'exposició en un moment de la inauguració. Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat i Josep Canals, director de la Biennal.
Racó del claustre del Palau de l'Abadia, durant la inauguració. Vista de l'espai expositiu. Perspectiva de l'exposició de la Biennal. Palau de l'Abadia, seu de l'exposició de la XV Biennal d'Art Contemporani Català.

Sitges

Entrada de l’Antic Escorxador, on s’hi exhibeix la Biennal. Aspecte de la sala d’exposicions. Parlaments a l’acte inaugural de Josep Canals, director de la Biennal i Gabi Serrano, regidor de Cultura de l’ajuntament de Sitges. Un altre aspecte dels parlaments.
Públic assistent a l’acte inaugural. Visita comentada de l’exposició Algunes de les obres exposades. Muntatge de l’exposició a l’Antic Escorxador de Sitges.

Barcelona

Acte inaugural de la Biennal 2006 a Barcelona. La Directora General de cooperació de la Generalitat diu unes paraules junt Xavier Escura, Tte. alcalde de cultura de St. Cugat. Eugeni Villalbí, Secretari de Joventut de la Generalitat. Josep Canals, director de la Biennal i Lluís Campins, director Museu St. Cugat . Anna Falguera. Directora General de cooperació cultural de la Generalitat de Catalunya. El crític Arnau Puig, Lluís Sangrá i Xavier Rodriguez de la CAM i el director de la Biennal. El empresari Ramon Grau i el crític Arnau Puig en l'inauguració de la Biennal al Palau Moja de Barcelona.
Acte inaugural de la Biennal 2008 al Palau Moja de Barcelona. Eugeni Villalbí Secretari General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, junt a Arnau Puig i personal del seu departament. Admirant una obra d'un artista jove de la Biennal 2006 al Palau Moja. La Biennal 2006 en el Palau Moja de Barcelona.
Un espai del Palau Moja Sala del Palau Moja Vista general de la Sala del Palau Moja Entrada principal al Palau Moja
Sala d'exposicions del Palau Moja Sala d'exposicions del Palau Moja Video de Daniel Jacoby Inauguració Biennal 2006 a Barcelona

TORNAR A LA BIENNAL 

email:
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2010