BIENNAL 2010

PLANTEJAMENTS

La biennal ha apropat l'art contemporani a la societat en general i ha incentivat la pluralitat i el contrast dels diferents llenguatges plàstics, per diferents indrets de la nostra geografia, aspecte que es continuarà en l'edició de 2010.

Presentem al país una nova forma de veure, apreciar i entendre millor l'art d'avui. Tot constituint un punt de referència de l'art jove català de la primera dècada del segle XXI.

Mostrem l'art més punyent que es fa actualment al nostre país

BIENNAL 2010

 

BIENNAL D’ART CONTEMPORANI CATALÀ 2010

Les bases de Biennal 2010 es presenten a Cambrils -Baix Camp-

La Biennal d'Art Contemporani Català descentralitza l'art i en aquesta línia, enguany es vol donar protagonisme a les terres tarragonines. Per això, s'ha demanat al reconegut artista i dissenyador Aureli Ruiz de Reus, que faci el logotip i la imatge de l'edició 2010. A més, la presentació oficial de les bases es farà a l'ajuntament de Cambrils, en roda de premsa el dia 8 d'octubre, perquè tot seguit, siguin difoses per tot el territori català.

Artistes seleccionats

Cada artista seleccionat rebrà 300 ?uros com ajut per la producció de l'obra.

Exposició

Amb les obres seleccionades pel jurat, es realitza una exposició itinerant per Catalunya, d'abril del 2010 a setembre del 2011.

Resum

La Biennal d'Art Contemporani Català és una biennal d'art d'ampli prestigi avui reconegut al país, sorgida de la seva activa societat civil, que ha aconseguit implicar-hi diferents administracions públiques i privades.

En aquesta nova edició la Biennal serà fidel reflex del que és el país i els seus artistes, jaque s'intentarà que els que siguin seleccionats representin l'art que es fa a tot el territori.

Amb el suport de:

   
 

TORNAR A LA BIENNAL

email:
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2010