BIENNAL 2010

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE DE SANT CUGAT

 

La Biennal d'Art Contemporani Català arriba aquest 2010 a la seva dissetena edició. La consolidació d'aquesta iniciativa, que ja és una tradició a Sant Cugat, és conseqüència de la col·laboració entre l'ajuntament i el galerista, Josep Canals, que ha sabut trobar, a més, la complicitat d'entitats i empreses implicades des de fa anys amb la Biennal.

Els diversos ajuntaments que acullen la Mostra, Caja de Ahorros del Mediterráneo, Òmnium Cultural i Club de Cultura Tr3sC han valorat la importància de la Biennal i hi aporten el seu gra de sorra col·laborant-hi, patrocinant-la i donant-li suport.

El 1977, quan tot just ens arribava l'esperada democràcia, naixia la primera Biennal. A partir d'aleshores no ha parat de créixer i promocionar Sant Cugat i l'art jove arreu. En els seus 34 anys d'història la Biennal ha estat sempre oberta a tot el país i ha contribuït a enaltir la marca cultural de Sant Cugat, de reconegut prestigi i qualitat.

 

Enguany, la Biennal tornarà a recórrer diferents indrets de Catalunya per mostrar l'obra dels onze artistes seleccionats, alguns dels quals procedeixen de països llunyans, una oportunitat per aquests joves i sorprenents artistes que, de ben segur, seran reconeguts com els renovadors de l'art contemporani.Lluís Recoder
Alcalde de Sant Cugat


TORNAR A LA BIENNAL 

email:
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2010