BIENNAL 2006

BASES DE LA XV BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ 2006


Es convoca la "XV BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ 2006", itinerant per Catalunya i pel Principat d'Andorra i organitzada pel Museu de Sant Cugat i Canals-Galeria d'Art, amb l'objectiu d'estimular i de promoure la creativitat jove dels artistes plàstics d'ambdós principats, posant una especial atenció als components d'innovació.

1. Hi poden prendre part tots els artistes d'arts visuals residents a Catalunya i al Principat d'Andorra, que el 31 de desembre de 2006 no hagin superat els 35 anys d'edat, llevat dels seleccionats en les dues últimes edicions.

2. El tema, la tècnica i el procediment són lliures. A efectes de transport, les obres no han d'excedir els 200 x 200 cm. en el cas de les obres bidimensionals i de 80 kg. de pes les tridimensionals i altres formats, incloent l'embalatge.

3. Les obres seleccionades s'exposaran al Museu de Sant Cugat del 20 d'abril al 2 de juliol de 2006 i tot seguit l'exposició començarà un itinerari per diverses ciutats de Catalunya i del Principat d'Andorra, fins al desembre del 2007.

4. La inscripció és gratuïta.

5. Cal presentar un dossier amb:

 • 6. El jurat de selecció representa el sector de les Arts Visuals a Catalunya i està format per: Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat; Josep Canals, director de la Biennal i membre d'Art Catalunya; Ivan de la Nuez, cap d'exposicions de l'Institut de Cultura de Barcelona; Ester Ferrando, artista plàstica; Antoni Jové, historiador de l'art i coordinador del Centre d'Art La Panera de Lleida; Josep Parera, crític d'art i responsable d'Acció d'Art a l'Obra Pública -GISA-; Ricard Planas, crítc d'art i director de la revista bonart; Carlos Velilla, vicedegà de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona..

  7. Entre les fotografies rebudes en els dossiers, el jurat seleccionarà les obres que formaran part de la "XV BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ 2006".

  8. Un cop s’hagi conegut la decisió del jurat, el material dels artistes no seleccionats es podrà retirar fins el dia 1 de maig de 2006. Després d’aquesta data, qualsevol reclamació de l’artista sobre el material no retirat en el termini establert serà inviable...

  9. Els autors de les obres seleccionades hauran d’aportar l’embalatge adient a les característiques de la peça i la naturalesa itinerant de la biennal. Alhora, si les obres han de tenir un muntatge específic, s’acompanyaran amb una fotografia model de com han d’anar muntades, o bé s’adjuntaran les corresponents instruccions per realitzar-ne la correcta col·locació..

  10. Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers sobre les obres presentades, així mateix, que no es puguin fer reclamacions de drets d’imatge..

  11. La participació en aquesta “XV BIENNAL D’ART CONTEMPORANI CATALÀ 2006” estableix l’acceptació d’aquestes bases i la renúncia de qualsevol reclamació legal..


  TORNAR A LA BIENNAL 

  email:
  Copyright © Canals, Galeria d'Art 2006