BIENNAL 2008

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT DE LA CAM

 

Caja Mediterráneo té de nou l´oportunitat de renovar el seu compromís amb la divulgació i difusió del valors culturals, de refermar la seva resposta cap a les necessitats i propostes de la societat.

Un dels elements fonamentals d´actuació d´Obres Socials CAM és sens dubte el nostre permanent suport cap a la creació artística, el fet d´estar aprop dels nous valors emergents, i treballar per la promoció de l´art en les seues diferents vessants. Aquesta nova convocatòria de la Biennal d´Art Contemporani de Catalunya, representa un exemple magnífic d´aquest compromís, ja que a partir d´ella aconseguim entre tots facilitar una nova forma de veure, apreciar i entendre millor la innegable diversitat artística catalana.

Poc a poc, amb el protagonisme i ajuda d´un prestigiós jurat, amb la il.lusió i projecció dels artistes, i la total implicació de totes les entitats i administracions implicades que hi participen, mantenim els objectius de la mostra des del seu naixement, la de ser una biennal itinerant que s´exposa en espais poc habituals i que entra en contacte amb l'art més nou.

De la mateixa forma, cal recordar que la Biennal d´Art Contemporani de Catalunya és l´única manifestació d´aquestes característiques que podem trobar a Europa.

Remarquem per tant la nostra invitació a conéixer i disfrutar cada un dels indrets d´aquesta nova edició de la Biennal d´Art Contemporani, i reiterem de la mateixa manera la nostra voluntat efectiva de donar suport a aquests tipus de trobades, que sumen d´una banda la seva pròpia riquesa cultural i el valor de fer-la pròxima a cadascún de nosaltres. I per descomptat, volem agraïr molt sincerament la col.laboració del promotors d´aquesta iniciativa, ja què d´aquesta forma tenim l´oportunitat de que tota la societat es vegi beneficiada de l´acció social de Caja Mediterráneo.

 


Vicente Sala Belló
President de la Caja de Ahorros del Mediterráneo


TORNAR A LA BIENNAL 

email:
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2008