Biennal d'Art 2018

Salutació de l'Alcaldessa de Sant Cugat

En els darrers anys les polítiques culturals a la nostra ciutat han volgut donar veu a l’art contemporani, sense deixar de banda les propostes més tradicionals, que també tenen els seus espais, tan públics com privats. D’aquesta voluntat va néixer el Centre d’Art Maristany, un espai municipal amb una aposta clara per la programació i la divulgació de l’art contemporani. Arriscat i necessari: obviar l’art que es fa ara significaria deixar de banda una bona part del que ens defineix, encara que ens resulti sigui incòmode. L’art ha de ser un espai de llibertat.

La Biennal d’Art Contemporani Català és un projecte ja clàssic de Canals Galeria d’Art on l’art jove és el protagonista. Amb 21 biennals a l’esquena, en les darreres edicions s’ha convertit en un projecte on els creadors i creadores menors de 35 anys tenen l’oportunitat de mostrar les seves obres, de manera col·lectiva, i així configurar el mapa dels futurs artistes referents dins el sector de l’art contemporani català. La Biennal és un aparador col·lectiu de la creació jove contemporània.

Aquesta edició de la Biennal és especial per Sant Cugat, ja que una de les artistes seleccionades hi viu i treballa. La nostra política de suport a la creació contemporània, doncs, començar a donar fruits, els nostres artistes poden mostrar la seva evolució sense deixar la nostra ciutat.

Sant Cugat creix com a ciutat i com a projecte artístic, i també en oportunitats pels nostres creadors i creadores, i ser referents pels d’altres ciutats, i qui sap, si en un futur, per artistes internacionals. Però no oblidem els orígens d’aquells qui proclamaven, ja als anys setanta, que Sant Cugat és terra d’artistes.

Carmela Fortuny i Camarena
Alcaldessa de Sant Cugat

 

 

 

CANALS GALERIA D'ART

Carrer Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
T. 936 754 902
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art 2019

Disseny web Creació Singular