Exposicions anteriors

NEUS COLET “Dibuixos”

Del 9 de novembre al 30 de gener 2019

 

Del 9 de novembre de 2018 fins al 30 de gener de 2019 es poden veure en aquest espai (carrer d’Orient 24 de Sant Cugat) els dibuixos de l’artista NEUS COLET.

NEUS COLET, escultora i gravadora nascuda a Barcelona el 1963, ens presenta dibuixos de paisatges, sobre paper.

El paisatge que sovint ha anat representant en els seus gravats sempre ha estat un espai abstracte construït a partir d’una impressió, d’una mirada, d’un record fugaç. Però en aquests dibuixos ja no parteix d’aquesta sensació inconcreta, sinó de la descripció d’un lloc. L’observació atenta d’aquest paisatge, fabricat o no per l’agricultura amb l’ajut de l’apunt de camp i la posterior reinterpretació en petit format i en sèries li ha permès dotar-los a cadascun d’ells d’una personalitat pròpia, resolent amb el traç cal·ligràfic els trets més específics de cada indret: els camps d’oliveres, les vinyes o els solcs llaurats.

L’escala, però, modifica aquest traç nerviós i gairebé automàtic en un traç contingut i regular que poc a poc va envaint tot el paper, lenta i metòdicament, gairebé com si entrés en un estat meditatiu. Així, el traç subjugat a l’eina i el suport, aquest paper marró, s’han convertit, a la fi, en el fil conductor de tot el procés.

Colet sempre ens commou i sorprèn, ja sigui treballant escultures amb el ferro ò elaborant gravats, i ara amb aquests dibuixos d’una harmonia innegable i bellament sintetitzats.

NEUS COLET, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha realitzat nombroses exposicions nacionals i a nivell europeu -Itàlia, França, Àustria, Holanda, Alemanya...-, que avalen aquesta artista i la seva ferma trajectòria.

 

 

M¬ Assumpciˇ Raventˇs - Una traject˛ria creativa

M¬ Assumpciˇ Raventˇs - Una traject˛ria creativa

M¬ Assumpciˇ Raventˇs - Una traject˛ria creativa

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular