CANALS-GALERIA D'ART  conseqüent amb el seu compromís d’augmentar i estimular l’art des de les comarques, participa en la Fira Internacional d’Art de Catalunya perquè vol contribuïr en la consolidació d’una gran fira d’art de caràcter internacional dins el territori català.

Els artistes que Canals-Galeria d’Art presenta a la fira són:

NEUS COLET, JOAQUIM FALCÓ, ESTHER RIBOT i ROMÀ VALLÈS

NEUS COLET és una excel·lent escultora santcugatenca d'interessant evolució a través dels anys. Des de la recreació d'objectes quotidians, més endavant circuïts, rodes..., ha anat incorporant a les seves obres els significats més al·lusius i evocadors, amb una ironia que ens diverteix. Amb el ferro com a matèria primera, crea les seves obres a partir del cilindre o el cub i els buits, tot incorporant els gravat a les seves estructures i creant un diàleg imaginatiu i suggerent . Des de fa alguns anys, Colet ha pogut veure com dia a dia, la seva obra va essent més apreciada i comença a formar part de destacades col.leccions d' art del país.

JOAQUIM FALCÓ, pintor de Manresa que presenta obra recent. La seva pintura es basa en una temàtica quotidiana, sempre propera a l’espectador: paisatges, figura, natura morta, realitzats amb tècnica mixta, algunes de les obres són de gran format i ens transporten a la sensibilitat del món oriental. 
La seva obra s’ha pogut veure darrerament a diferents exposicions, individuals i col·lectives del país i de l’estranger.
ESTHER RIBOT, nascuda a Barcelona el 1981. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és una artista jove que comença a fer-se conèixer. Les obres fotogràfiques presentades pertanyen a una sèrie anomenada "Escenaris". Aquestes fotografies tenen la particularitat que, en el moment de ser preses, manquen d'allò que dóna sentit als llocs retratats: la gent, el bon temps... convertint-se així en escenaris sense actors, en llocs de ningú i, al mateix temps, en retrat d'hàbits, de gustos, de pors i de comportaments socials en general.
ROMÀ VALLÈS, pintor clàssic, dins l’informalisme català, nascut a Barcelona el 1923. Compta amb una àmplia trajectòria artística, exposant a nombrosos països des del 1957. Ha participat en nombroses fires internacionals d’art. Té la medalla d’or  suïssa de pintura i el Gran Premi del certamen nacional de Belles Arts de Madrid, entre d’altres. Dins l’evolució processal de la seva obra, que deixà entreveure el pop-art, l’informalisme, l’abstracció matèrica, l’art conceptual, es manté invariable la qualitat gestual del traç, el lirisme del color, el refinament de les textures i l’equilibri de la composició. La seva és una obra abstracta i matèrica, acolorida, de paràmetres informalistes. La seva obra està repartida per diferents museus del país i de l’estranger.
   
   
   

TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2006