LA GALERIA
Galeria
Galeria d'Art del Vallès

Inauguració exposició
Interior de la galeria
Interior de la Sala 2
Interior de la galeria
Vista general de la Galeria amb el Reial Monestir al fons. La primera galeria de la ciutat de SANT CUGAT DEL VALLÈS -Barcelona- fou creada per Josep Canals el 1973, posant-li el nom "GALERIA D'ART DEL VALLÈS". Aquest espai estava situat a l'avinguda d'Alfons Sala, 25.

La línia artística de la galeria era eclèctica i s'hi varen exposar obres d'artistes de diferents tendències creatives. Tal i com indicava el seu nom, la galeria dedicava una especial atenció en la seva programació als artistes de la ciutat de Sant Cugat i de la comarca del Vallès.

El 1986 la galeria es va traslladar al cèntric carrer de la Creu, al costat del Reial Monestir, passant a nombrar-se Canals-Galeria d'Art. Des del seus inicis, el 10 de setembre de 1986, s'ha dedicat en les seves dues sales a la promoció de l'art d'avantguarda i a defensar, des d'aquesta ciutat del sud d'Europa, els interessos de la modernitat. A les seves programacions hi figuren nombrosos artistes de reconegut prestigi, tant nacionals com internacionals, així com artistes sorgits els últims anys.

CANALS-GALERIA D'ART també produeix cada dos anys el certamen artístic, BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ, exposició itinerant per Catalunya i el Principat d'Andorra on es donen a conèixer a cada edició nous artistes emergents, i ha assistit i assisteix a nombroses fires internacionals d'art, a més de promoure l'art a nivell nacional i internacional.

La galeria està situada a escassos metres del Reial Monestir de Sant Cugat, que està catalogat com Monument Nacional dels segles XII i XIII.


CANALS-GALERIA D'ART. C/ de la Creu, 16  E-08172 Sant Cugat·BARCELONA·
Tel 93 675 49 02
Horari Visita: Feiners de 17 a 20h. Dissabtes d'11 a 14h i de 17 a 20h. Festius d'11 a 14h
Internet: http://www.canals-art.com
email:
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2011

On és Sant Cugat? Piqui sobre el mapa per saber-ho