LA GALERIA
Galeria
Galeria d'Art del Vallès

Inauguració exposició
Interior de la galeria
Interior de la Sala 2
Interior de la galeria
Vista general de la Galeria amb el Reial Monestir al fons. 

La primera galeria de la ciutat de SANT CUGAT DEL VALLÈS -Barcelona- fou creada per Josep Canals el 1973, posant-li el nom "GALERIA D'ART DEL VALLÈS". Aquest espai estava situat a l'avinguda d'Alfons Sala, 25.
La línia artística de la galeria era eclèctica i s'hi varen exposar obres d'artistes de diferents tendències creatives. Tal i com indicava el seu nom, la galeria dedicava una especial atenció en la seva programació als artistes de Sant Cugat i de la comarca del Vallès. 
El 1986 la galeria es va traslladar al cèntric carrer de la Creu, al costat del Reial Monestir, passant a nombrar-se Canals-Galeria d'Art.

CANALS-GALERIA D'ART, des del seus inicis, el 10 de setembre de 1986, s'ha dedicat en les seves dues sales a la promoció de l'art d'avantguarda i a defensar, des d'aquesta ciutat del sud d'Europa, els interessos de la modernitat. A les seves programacions hi figuren nombrosos artistes de reconegut prestigi, tant nacionals com estrangers, així com artistes sorgits els últims anys.

CANALS-GALERIA D'ART també produeix el certamen artístic de caràcter biennal, MOSTRA D'ART CONTEMPORANI CATALÀ, itinerant per Catalunya i el Principat d'Andorra, i ha assistit i assisteix a nombroses fires internacionals d'art, a més de promoure l'art a nivell nacional i internacional.

La galeria està situada al costat del Reial Monestir de Sant Cugat, que està catalogat com Monument Nacional dels segles XII i XIII


CANALS-GALERIA D'ART. C/ de la Creu, 16  E-08172 Sant Cugat·BARCELONA·
Tel/Fax (93) 675 49 02
Horari Visita: Feiners de 17 a 20h. Dissabtes d'11 a 14h i de 17 a 20h. Festius d'11 a 14h
Internet: http://www.canals-art.com
email:
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2006

On és Sant Cugat? Piqui sobre el mapa per saber-ho