CANALS-GALERIA D'ART

NEW ART Barcelona 2002 està organitzada per l’Associació Art Barcelona i es celebrarà a l’Hotel Barceló-Sants de Barcelona, del 28 de novembre a l’1 de desembre de 2002. L’hotel ofereix els espais de la primera planta, on cada galeria d’art participant en la fira disposa d’una habitació, que adapta segons les seves necessitats expositives.

NEW ART s’ha convertit en un punt de trobada imprescindible per als professionals del sector, nacionals i estrangers, aixi com per als mitjans de comunicació, els col·leccionistes i públic en general, que d’aquesta manera poden bescanviar inquietuds, dur a terme vendes i reflexionar sobre l’art contemporani. Aquesta fira és una motivació perquè els galeristes presentin aquells artistes més joves, amb propostes agosarades, apropant l’art del segle XXI al públic.

Canals-Galeria d’Art està realitzant una intensa activitat per a promocionar l’art actual des de Sant Cugat i ara participa en aquesta reconeguda fira de Barcelona, tot presentant dues exposicions individuals a les dependències de l’hotel: la de NEUS COLET al bany i la d’ENRIC GIRALT a l’habitació.


NEUS COLETENRIC GIRALTTORNAR

email:
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2004