Canals-Galeria d'Art acull un repàs a la trajectòria de l'Escola del Tapís

 

Canals-Galeria d'Art acull un repàs a la trajectòria de l'Escola del TapísCanals-Galeria d'Art fa un repàs a la història del tapís amb l'exposició 'Grau Garriga i els artistes de l'Escola Catalana del Tapís de Sant Cugat'. La mostra, que es podrà veure des d'aquest dimarts fins al 31 de gener, servirà per inaugurar els actes de commemoració del 50è aniversari de l'escola que duraran fins l'any 2008
Canals-Galeria d'Art acull un repàs a la trajectòria de l'Escola del Tapís Canals-Galeria d'Art fa un repàs a la història del tapís amb l'exposició 'Grau Garriga i els artistes de l'Escola Catalana del Tapís de Sant Cugat'. La mostra, que es podrà veure des d'aquest dimarts fins al 31 de gener, servirà per inaugurar els actes de commemoració del 50è aniversari de l'escola que duraran fins l'any 2008. 'Fer un repàs a un dels elements més significatius de la història artística de Sant Cugat', aquest és l'objectiu principal de l'exposició 'Grau Garriga i els artistes de l'Escola Catalana del Tapís de Sant Cugat' que es podrà veure a partir del 12 de desembre a la Galeria Canals. L'exposició recull les obres de dotze artistes significatius de l'espai com Miró, Picasso i Tàpies i se centra en la figura d'un dels seus màxims exponents, el santcugatenc Grau Garriga. El galerista Josep Canals destaca la repercussió del tapís i de Grau Garriga a àmbit internacional.
L'acte inaugural tindrà lloc aquest dimarts a les vuit del vespre i anirà a càrrec del crític Francesc Miralles i l'exalcalde de Sant Cugat i primer aprenent de l'Escola, Joan Aymerich.

Noticia difosa el 12/12/06.http://www.radiosantcugat.cat/index.php/informat/cultura/25697.html

 


TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007