Canals-Galeria d'art acull l'exposició "Muxart vist per Muxart'

 

Canals-Galeria d'art acull l'exposició "Muxart vist per Muxart''Muxart vist per Muxart' vol destacar la vessant més enèrgica i colorista de l'obra d'un dels millors artistes catalans. La mostra que acollirà Canals-Galeria d'Art recull 35 quadres que plasmen espais onírics, on el color és el protagonista, i que Muxart ha pintat en els darrers dos anys.
Tot i que Jaume Muxart aviat complirà 85 anys, les seves últimes obres transmeten una força jove i vivaç. Amb el color com a centre de gravetat el pintor dibuixa paissatges que neixen de la seva pròpia imaginació i que en les seves paraules es podrien catalogar 'd'al·lucinacions'.
La profunda vinculació de Muxart a Sant Cugat es remunta a finals dels anys 50 quan va participar a l'Escola Catalana del Tapís de Sant Cugat.
Per fer les seves peces l'artista combina cromatismes i tècniques de tot tipus. A 'Muxart vist per Muxart' s'hi poden veure peces dels colors més freds fins als més càlids creats amb olis, acrílics o tinta, tant sobre paper com sobre tela.
La comissària de l'exposició i filla de l'artista, Paulina Muxart, detaca l'intens treball cromàtic del pintor.
L'exposició es podrà visitar a Canals-Galeria d'Art fins al 25 de març.

Noticia difosa el 01/02/07 .http://www.radiosantcugat.cat/index.php/informat/cultura/26596.html

 


TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007