La XVI Biennal d”Art Contemporani Català 2008 reuneix nou artistes emergents del panorama català

 

La 16a Biennal d'Art Contemporani comença la seva gira a Sant Cugat

En aquesta edició, el jurat de l”exposició ha valorat cadascuna de les 300 propostes rebudes segons el seu potencial i la seva projecció artística, per finalment seleccionar nou artistes joves que busquen suport a la seva carrera professional i que tindran una ajuda de 300 euros per la seva participació en l”exposició.

La principal disciplina creativa escollida pels participants en aquesta edició ha estat la pintura coincidint amb el predomini d”aquesta expressió artística al context internacional actual. Els joves artistes han produït a les seves obres noves fórmules d”expressió de la pintura que tracten la narrativitat, la ironia o el llenguatge abstracte com a elements més destacats.

La Biennal gaudeix d”un gran prestigi als 31 anys d”història del certamen ja que artistes ara consolidats com Joan Pere Viladecans, Àlex Noguè, Neus Clotet, Quim Corominas o Xavier Grau han format part d”alguna de les anteriors edicions de la Biennal.

El director de la Biennal, Josep Canals, ha destacat avui durant la presentació del certamen, que aquest pretén ser una selecció “representativa de les tendències plàstiques” a Catalunya, i que a través de diferents “llenguatges i formes” intenta oferir una visió del “llenguatge jove” del país.

 


TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007