Arriba a Cambrils la XVI Biennal d'Art Contemporani Català amb les millors mostres dels artistes catalans més joves

 

Arriba a Cambrils la XVI Biennal d'Art Contemporani Català amb les millors mostres dels artistes catalans més joves

Des d'ahir i fins al proper 30 d'agost es podrà visitar a la sala Àgora de l'edifici consistorial la XVI Biennal d'Art Contemporani Català, amb mostres d'alguns dels artistes catalans més joves.
Ahir al vespre s'inaugurava la mostra, amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, una àmplia representació dels regidors cambrilencs, així com Josep Canals –director de la Biennal d'Art Contemporani Català– i representants de la CAM, Caja Mediterráneo.
La Biennal d’Art Contemporani Català està organitzada per Canals-Galeria d’Art de Sant Cugat i a Cambrils ho està per l’Ajuntament, que fa més de deu anys que de manera constant hi participa, contribuint així a difondre l’art més jove i més nou. En l'edició d'enguany hi participen nou artistes joves –David Bonet, Narcís Díaz, Katerine Fiedler, Lola Lasurt, Pablo Lerma, Elisa Munsó, Maria Padilla, Carlota Polo i Daniel Rodríguez– que han estat seleccionats per un jurat, mitjançant convocatòria pública. L’artista Ester Ferrando és el membre del jurat de selecció que representa les terres tarragonines.
Aquesta biennal és una exposició única a Europa per les seves característiques i mostra algunes de les tendències plàstiques més representatives de l’art català del moment actual. La biennal 2008 és un impuls a l’art d’avui i una mostra de la diversitat de formes i sensibilitats de joves artistes de diferents procedències per a crear un món diferent mitjançant l’art.


Noticia difosa per Revista Cambrils .http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=5614

 


TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007