'Sis realistes d'avui', exposició inaugural de la temporada a Canals Galeria d'Art

 

Canals Galeria d'Art ha obert aquest dimarts la nova temporada amb l'exposició 'Sis realistes d'avui', que inclou obres de mitja dotzena d'artistes representatius de l'art català de la segona meitat del segle XX i habituals d'aquesta sala d'art. Modest Cuixart, Gómez Gámez i Ramon Herreros són alguns dels creadors que omplen la sala del carrer de la Creu en una mostra que forma part de la programació de la Tardor de l'Art organitzada conjuntament entre les quatre associacions de galeries d'art de Catalunya.

El membre fundador del grup 'Dau al Set' i Creu de Sant Jordi Modest Cuixar és un dels artitstes destacats de la primera mostra de la temporada a la Canals. A l'exposició, també hi seran el santcugatenc Gómez Gámez, considerat un renovador de l'art figuratiu, i dos artistes vinculats a l'Escola Catalana de Tapís de la nostra ciutat: Jaume Muxart i Maria Assumpció Raventós. L'exposició 'Sis realistes d'avui' també aplega Francesc Artigau, amb influències del pop art, i Ramon Herreros, habitual de la galeria.

La mostra forma part de la iniciativa conjunta de les quatre associacions de galeries d'art de Catalunya que porta per títol Tardor de l'Art. Escoltem el director de l'espai artístic local, Josep Canals.


Noticia difosa per Cugat.Cat.http://www.cugat.cat/index.php/noticies/Cultura/44798.htm

 


TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007