12 ANYS A INTERNET

 

Aquest diumenge dia 12 de desembre de 2009 fa 12 anys que va ingressar en el món virtual Canals-Galeria d'Art.

Pŕgina Web www.canals-art.com . Creada pels germans Hermes i Néstor Andreu, va ser una de les primeres pŕgines web dins del món de les galeries d'art de Catalunya, i també una de les primeres que permetia la venda d'obres d'art via Internet, amb versió de llengües en catalŕ, castellŕ i anglčs.

Aquest espai virtual ha esdevingut un important punt de difusió de les exposicions que es poden contemplar a la galeria i també de totes aquelles activitats proposades i ideades des de Canals-Galeria d'Art, com la Biennal d'Art Contemporani Catalŕ, i la histňria de l'art de Sant Cugat del segle XX.

La pŕgina és als principals cercadors d'Internet i és un important mitjŕ de difusió de l'art i els artistes de Catalunya, amb els quals la galeria treballa. La web rep nombroses visites diŕries.

Actualment, la pŕgina de Canals-Galeria d'Art es modernitza i s'actualitza mensualment grŕcies a Zahara González, que conserva els mateixos continguts perň actualitzats amb un disseny actual, més d'acord amb l'estil de la galeria.

Amb el suport de ICIC –Institut Catalá de les Indústries Culturals-

 


TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007