La Canals encara el 38è aniversari amb una mostra de Grau-Garriga

 

La Canals encara el 38è aniversari amb una mostra de Grau-Garriga

La Canals Galeria d'Art està d'aniversari i compleix 38 anys a la nostra ciutat dijous que ve. Per celebrar aquesta efemèride la galeria estrenarà la temporada amb l'exposició de l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga, que també tindrà una mostra a la Casa Aymat. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha destacat la transformació que estan duent a terme aquests espais actuals en aquests moments de crisi econòmica. La Canals Galeria d'Art encetarà el nou curs d'aniversari, celebrant el 38è aniversari a Sant Cugat aquest dijous. El galerista Josep Canals ha afirmat que tenen molta energia de cara a aquesta nova temporada de la Canals, que començarà amb l'exposició de l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Canals també ha destacat que les galeries estan patint una transformació a causa dels canvis en la societat actual. Canals ha destacat el paper que les galeries estan fent per eliminar aquesta impressió elitista d'aquests espais culturals, a més de recordar que el futur de les galeries també depèn de la societat.


Noticia difosa per http://www.cugat.cat/noticies/Cultura/66013.htm/la_canals_encara_el_38e_aniversari_amb_una_mostra_de_grau-garriga

 


TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007