CANALS-GALERIA D’ART de SANT CUGAT-BARCELONA  és galeria convidada a “TRIPTYQUE 2007” a la Ville d’Angers –França-
La ciutat d’Angers ve aportant vitalitat a l’art europeu en el darrers anys, per ser un referent de les arts que es fan a Europa i en aquest sentit, cada any celebra la manifestació artística Triptyque, en la qual enguany hi participen 14 galeries de tot Europa, amb més de 300 obres. La mostra té lloc a tres indrets de la Vila d’Angers -l’Hotel de Ville, Le Grand Théâtre i La Tour St-Aubin-, del 12 d’octubre al 18 de novembre de 2007. La galeria de Sant Cugat és una de les convidades a participar-hi, de l’estat espanyol.

En la seva vessant més impulsora dels nostres artistes, Canals-Galeria d’art aporta a la trobada artística que organitza la Vila d’Angers els artistes més representatius de Sant Cugat: Sergi Barnils, Neus Colet, Pep Codó, Grau Garriga i el valència Antoni Miró

SERGI BARNILS, (Bata -Guinea Ecuatorial-1954) té el seu estudi a Sant Cugat. Durant la dècada dels ’90, es dona a conèixer a Europa. La seva obra és molt apreciada a Itàlia i Alemanya, on exposa habitualment. Elabora una obra plenament simbolista, d’aparent simplicitat, de superposició de capes de ceres tenyides, recuperant l’ànima ingènua i la saviesa elemental del món medieval que ell representa.

NEUS COLET (Barcelona, 1963) Escultora que viu a Sant Cugat. Formada a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, ha realitzat nombroses exposicions, la primera l’any 1988 a Fons d’Art 491 a Barcelona.
Aplica conceptes minimalistes als materials, fusta, ferro plom..., ironitzant en les seves representacions d’objectes quotidians. Darrerament, incorpora el gravat a les seves escultures i la seva obra ha merescut formar part de diferents certàmens de caràcter nacional..
PEP CODÓ, (Sant Cugat, 1946) escultor que compta amb un dilatat currículum i amb obra permanent a diferents edificis públics d’Europa i Amèrica i que actualment exposa una mostra individual a Canals-galeria d’Art.
GRAU GARRIGA (Sant Cugat, 1929), és l’artista més internacional nascut a Sant Cugat. Ha conreat camps tan diversos com el dibuix, la pintura, l’escultura, el gravat i el tapís, projectant aquest últim a la categoria d’art, impulsant la renovació dels seus conceptes a nivell nacional. La seva obra està repartida per les principals col·leccions i museus del món.
  ANTONI MIRÓ (Alcoi, 1944) compta amb nombroses exposicions realitzades, des de la seva primera el 1965. Funda el Grup Alcoiart i el Gruppo Denunzia a Brescia (Itàlia). Li han estat concedits diferents premis i mencions i és membre de diferents acadèmies internacionals. Obra emmarcada dins un realisme social i de denúncia, en un principi d’expressionisme figuratiu fins al neofigurativisme inscrit dins el pop-art i el realisme. La seva obra es troba en nombrosos museus i col·leccions de tot el món.
   
   

TORNAR

email: galeria@canals-art.com
Copyright © Canals, Galeria d'Art 2007