Exposició

SERGI BARNILS - "Cambra confinada" - pintura sobre paper

Gener - març 2021

 

Canals Galeria d’Art, que durant tot l’any 2020 ha intensificat la seva activitat Online, entra al Nou Any 2021 amb una mostra per Internet de SERGI BARNILS, que s’inaugura en el mateix moment de les 12 campanades del traspàs d’any 2020/2021.

Exposicio actual - Canals Art

Som conscients que en temps del Covid 19 l’art ha de continuar arribant a la societat mitjançant les noves tecnologies.
A les zero hores, s’activa l’exposició de pintures recents de Sergi Barnils a tota la xarxa d’Internet, on hi és present aquest espai d’art.

L’escrit del catàleg, elaborat per aquesta ocasió, és a càrrec de la crítica d’art Glòria Bosch. Obres fetes sobre paper i en temps de pandèmia, són les que es poden veure en aquesta exposició de Barnils.

Tal i com diu la crítica Glòria Bosch al catàleg “...El resultat són aquests vint-i-tres papers que, entre finals de febrer i l’estiu, en ple trajecte de confinament, li han permès generar peces molt íntimes. De la cambra a la convivència familiar i l’angoixa pels qui patien, però el color esclatava combinant-se amb altres peces d’un caràcter més auster. Tot i que podem pensar que les restriccions del moviment en una cambra tancada fan que els signes emergeixin des d’un esperit mancat de llibertat, l’experiència viscuda aquí —a diferència de la feina física del taller—, es converteix en introspecció, en hores i hores de meditació, música i lectura que, de manera progressiva, produeixen un enriquiment interior...”.

En les obres de Barnils, la geometria i la gestualitat del disseny es difuminen en el color mitjançant suggeriments d’una pintura aparentment essencial plena de signes i visions d’una realitat estranyament construïda, essencial, construïda sobre línies i dibuixos amb cromatismes intrigants i comprometedors.

En nombroses de les seves obres resulta evident la presència d’una humanitat subtil que es mou de forma aparentment desordenada en una espècie de formiguer metropolità.

 

Exposicio actual - Canals Art

Exposicio actual - Canals Art

 

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular