Exposicions anteriors

NEUS COLET - Trenta anys d'escultura

De l'1 de setembre al 31 d'octubre de 2020

 

NEUS COLET és una excel·lent escultora i gravadora nascuda a Barcelona l’any 1963. Viu a Sant Cugat i és Llicenciada en Belles Arts.

Per aquesta exposició, ella mateixa ha fet una selecció entre les seves creacions escultòriques, des de 1990 fins a 2020. Trenta anys de treball escultòric.

Durant aquest anys ha evolucionat amb una forta personalitat a través de treballar el ferro i el gravat, establint una singular relació entre aquestes dues disciplines. El seu interès per gravar comença al 1996, treballant durant un temps i de manera paral·lela l’escultura i el gravat, incorporant a tota la seva obra escultòrica la tècnica del gravat.

Treballa a partir del seu coneixement de l’espai físic, l’objecte, posició, direcció, la geometria, la figura i la seva relació amb l’espai, la superfície bidimensional, la profunditat, la percepció visual, també la llum, l’obertura, el tancament... i tot un seguit de conceptes en què es basa tota la seva obra en les seves diferents èpoques.

Juga amb tots aquests conceptes per recrear una altra realitat. Amb el temps, Colet ha anat incorporant a les seves obres cada vegada més, els significats més al·lusius, irònics, insinuants o evocadors dels propis elements representats. Aquest és un tret inalterable en la seva obra, que influeix molt positivament en el resultat final de cada peça.

L’obra de Colet sempre ens commou i sorprèn agradablement, ja sigui treballant escultures amb el ferro ò elaborant gravats. Sempre atenta a la seva constant evolució, recorre totes les possibilitats, aprofundint més en allò que desperta el seu interès.
Amb el pas del temps, hem pogut veure dia a dia com la seva obra va essent més apreciada pel públic en general, i com ja forma part de destacades col·leccions d’ art del país.

Les seves obres s’han pogut veure a nivell nacional i també en diferents països europeus com Itàlia, França, Àustria, Holanda, Alemanya..., avalant la ferma trajectòria d’aquesta artista catalana.

 

Exposicio actual - Canals Art

Exposicio actual - Canals Art

Exposicio actual - Canals Art

Exposicio actual - Canals Art

Exposicio actual - Canals Art

Exposicio actual - Canals Art

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular