Exposicions anteriors

Lone Ranger - Dibuix de còmic
ESTEVE POLLS

Del 30 de maigl al 23 de juny del 2013

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

“En reconeixement al meu poble”

Esteve Polls és un dels dibuixants de còmic més reconeguts internacionalment. Viu a la ciutat de Sant Cugat –Barcelona- des de 1973 i és el creador de personatges tan clàssics com “Condor” i “Macbeth” durant els anys ‘60 i ’70.  Des de  la passada dècada, és el continuador de la saga “El Llanero solitario” i “El Zorro”, entre d’altres.

Ha treballat per les editorials Editorial Thompsom d’Escòcia, Ediperiodici de Milan, Norma Editorial, l’editorial francesa anomenada “Clair de Lune”, l’editorial de Gene Simmons o Dynamic Force de New Jersey, entre d’altres.

A l’exposició s’hi mostren creacions d’“El llanero Solitario” un dels personatges del còmic que han marcat la seva trajectòria i pel que és reconegut internacionalment.

Al passat Saló del còmic, celebrat el mes d’abril a Barcelona, se li ha fet un reconeixement públic per la seva aportació al dibuix amb la temàtica del “western”, i a personatges com el Llanero Solitario.

Cal dir també que properament i gracies a Walt Disney, s’estrenarà el film “El Llanero Solitario” dirigit per Gore Verbinski  i protagonitzat per Johnny Deep i Tom Wilkinson, basat en el dibuixos d’Esteve Polls. Serà una estrena a nivell internacional amb molts efectes especials. A Internet ja s’hi pot veure el tràiler de la pel·lícula ”El Llanero Solitario”

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular