Exposicions anteriors

NEUS COLET "Espais oberts"

Del 3 de desembre al 2 de febrer de 2014

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Aquest es l’acte final de l’Any Salvador Espriu 2013 a Sant Cugat. La mostra que ara presentem ha sigut itinerant per diferents espais públics i privats de Catalunya.

Amb obres inspirades en “Cançons de la roda del temps” de Salvador Espriu, Neus Colet

que sempre ha tingut una gran voluntat de recerca, en el punt on conflueixen els materials i el seu comportament, l’espai i l’objecte ens parla de la poètica de l’obra d’art.

La trajectòria de Neus Colet s’inicia l’any 1988, mostrant des del primer moment una clara inclinació per l’escultura, primer amb la construcció de petits artefactes de ferro o fusta, artefactes lleugers i dibuixats a l’aire i amb peces mecàniques disfuncionals que més endavant es van anar depurant.

El seu esperit de recerca de construir, edificar i donar forma no podia trobar un terreny més abonat a la seva vocació experimental que el de les tècniques del gravat, en que ella intenta jugar des de l’aiguafort amb totes les possibilitats tècniques que el mitjà li ofereix.

La indestriable concepció escultòrica dels seus gravats l’ha dut a crear unes construccions mixtes que, per una banda, prenen el gravat en paper com a base i el ferro o el metall per una altra. Són portes i finestres que fan entrar en el joc de construcció el mateix marc i el plexiglàs de protecció, perquè així també es valora escultòricament un material que intervé inicialment amb una altra funció. La incorporació de la imatge del paisatge com un element més compositiu permet una narració més poètica, despullada de tota anècdota, que, malgrat la seva transparència i claredat ens parla, sense turment, d’un món de naturalesa inaccessible.

En aquesta exposició s’hi poden veure escultures i gravats, obres realitzades en els últims anys.

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular