Exposicions anteriors

RAMÓN HERREROS "Arquitectures"

Del desembre 2011 al febrer 2012

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

Ramón Herreros (Barcelona 1947) es formà a l'Escola Massana, al Cercle de Sant Lluc i a l'Acadèmia Tàrrega. Integrant de l'Equip A. Dissenyador gràfic de la revista Destino, responsable de la Filmoteca Espanyola amb seu a Barcelona i fundador, director i editor de la revista Arc Voltaic. Professor de l'Escola EINA. Realitzà la seva primera exposició a la Galeria Ciento de Barcelona, l'any 1982 i des de llavors són nombroses les seves exposicions al país i a l'estranger.

La seva obra està representada a nombrosos museus i col·leccions públiques i privades d'arreu. Herreros es centra en l'aplicació del color, creant obres de molt dibuix, una mica de textura i poc volum, resultant-ne unes obres d'una absoluta llibertat cromàtica que el relacionen amb els inicis de la modernitat i sobre tot, li permeten desenvolupar un referent plàstic molt personal.

En aquesta exposició titulada "Arquitectures", Herreros ens proposa ambients urbans, amb construccions arquitectòniques i natura, que tracta amb un plantejament ordenat de composició equilibrada i colors i textura nets i molt ben plasmats.

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular