Exposicions anteriors

Mª ASSUMPCIO RAVENTÓS "84 anys de creativitat"

De l'1 de abril al 30 de juny de 2014

Veure catàleg

En honor a la reconeguda artista catalana Mª Assumpció Raventós, Canals-Galeria d’Art exposa aquesta exposició de l’artista, en homenatge als seus 84 anys, que compleix aquest mes de maig.

Mª Assumpció Raventós i Torras (Sant Sadurní d’Anoia, 1930) estudià a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona, al taller de gravat de Friedllander a París i al conservatori de les Arts del Llibre. La seva obra s’ha exposat i es troba en diferents ciutats d’Europa i Amèrica. Pels seus mèrits artístics, l’any 1991 la Generalitat de Catalunya li atorgà la Creu de Sant Jordi, màxima distinció que atorga el govern català. També és membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

Amb una llarga i reconeguda trajectòria com a artista, manté també un vincle amb Sant Cugat, ja que als anys ’70 va ser una de les artistes pioneres en la tècnica del tapís, que sorgí a l’Escola Catalana de Tapís de Sant Cugat. 

Artista multidisciplinar, Raventós ha sabut manifestar-se al llarg de la seva carrera mitjançant molts llenguatges diferents; el dibuix, la pintura, el tapís o el gravat, són mitjans dels quals es serveix per produir una obra d’alt nivell artístic, que la consolida com una de les artistes més importants de la nostra època.

En aquesta exposició, s’hi poden veure una varietat d’obres i de tècniques -dibuix, pintura i tapís-, que il·lustren un treball exitós i prolífic de l’artista i de tota una vida dedicada a l’art.

 

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular