Exposicions anteriors

VOLUMS

Del 2 de febrer al 30 d'abril de 2017

 

José Luís Álvarez, José Carlos Balanza, Josep Canals, Tom Carr, Anna Cayuela, Neus Colet, Maïs, Eulalia Moral, Enric Pladevall i Ferran Soriano

Exposició que ens presenta una petita mostra de les obres escultòriques de diferents creadors visuals, que han exposat a la nostra galeria al llarg dels últims anys. Alguns d'aquests artistes tenen un reconegut prestigi en l'àmbit nacional i internacional, i d'altres van consolidant la seva trajectòria personal, en el camp de l'art contemporani del nostre país.

La mostra està formada per obres de: José Luís Álvarez, José Carlos Balança, Josep Canals, Tom Carr, Anna Cayuela, Neus Colet, Maïs, Eulàlia Moral, Enric Pladevall i Ferran Soriano.

  • José Luís Álvarez, (Madrid) escultor, que va viure a Sant Cugat i format a la Facultat Sant Jordi de Barcelona. En el seu treball hi predomina el ferro i la fusta, als quals imprimeix un aspecte industrial molt personal.
  • José Carlos Balanza, (Logronyo, 1952) és un dels artistes més destacats de la Rioja, amb una obra contundent, sense concessions, en què matèria i forma s'endinsen en referències ancestrals. Bàsicament, treballa la pintura i l'escultura dins dels corrents informalistes i compta amb una àmplia trajectòria expositiva, a nivell de tot l'estat.
  • Josep Canals Gual, (Sant Cugat, 1947) treballà com a pedagog artístic. A partir dels anys '80 es dedica exclusivament a la tasca de galerista i promotor cultural, destacant entre altres activitats la creació i direcció de la Biennal d'Art Contemporani Català.
  • Tom Carr, (Tarragona, 1956) és un dels escultors més representatius del nostre país, que també ha tingut un destacat paper com a pintor.
  • Anna Cayuela, (Manresa, 1964) Artista multidisciplinar. Ha participat en diferents intervencions artístiques, realitzant obres en espais públics, en la creació d'escenografies, la direcció artística de vidrieres per a església, i en instal·lacions per a espais lúdics, entre d'altres.
  • Neus Colet, (Barcelona, 1963) destacada escultora i gravadora que viu a Sant Cugat, i que crea una obra molt personal.
  • Maïs, treballa l'escultura des dels anys ’80 i es mou entre Barcelona, ??París i Nova York.
  • Eulàlia Moral, (Barcelona, 1962) Escultora i ceramista. Destaquen les seves escultures de línies primigènies simples, realitzades en fusta.
  • Enric Pladevall, (Vic, 1951) és un dels escultors destacats del segle XX. Acobla i contrasta la fusta i el ferro, que són els materials predominants en els seus treballs.
  • Ferran Soriano, (Barcelona, 1944) reconegut per la seva vessant escultòrica, treballa també la pintura i el gravat. La seva obra es mou dins d'un simbolisme, amb abstracció de la figuració i amb un cert surrealisme antropomòrfic.

 

Casademont

Casademont

Casademont

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular