Propera exposició

12 ARTISTES DE SANT CUGAT

Del 4 de novembre de 2016 al 29 de gener de 2017

 

Aquesta és una exposició col·lectiva que reuneix artistes nascuts a Sant Cugat i artistes que han estat també molt vinculats amb la ciutat, perquè hi viuen, hi varen viure o perquè en algun moment de la seva vida hi han treballat. Diferents creadors visuals, alguns d’ells de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional i d’altres que segueixen consolidant amb fermesa la seva trajectòria personal dins l’art contemporani del nostre país.

La mostra està formada per dotze artistes amb diferents praxis artístiques i són Carmen Anzano, Sergi Barnils, Carles Briega, Canals Gual, Martín Carral, Casademont Le vieux, Joaquim Chancho, Neus Colet, Teresa Farrés, Grau-Garriga, Teresa Jordà Vitó i Patrizia Lohan.

Carmen Anzano, (Vilanova de Sau, 1960) destacada artista multidisciplinària en constant evolució i una creativitat inesgotable.

Sergi Barnils (Bata -Guinea Ecuatorial-1954) és un dels artistes de Sant Cugat que durant la dècada dels '90 és donat a conèixer, sobre tot a Itàlia i Alemanya.

Carles Briega, pintor que en el terreny artístic també ha exercit la docència.  

Canals Gual, (Sant Cugat 1947) llicenciat en Belles Arts i galerista

Martín Carral (Meruelo –Santander, 1959) Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona és un artista molt consolidat, i una excel·lent trajectòria molt valorada per la crítica.

Casademont Le vieux (Barcelona, 1923-Girona 2007) és un dels artistes que formen part de la història de l’art del segle XX a Sant Cugat i un dels artistes catalans destacats.

Joaquim Chancho (Riudoms 1943) un dels artistes catalans actuals amb més projecció internacional.

Neus Colet (Barcelona, 1963) destacada escultora i gravadora catalana que viu a Sant Cugat, i que crea una obra molt personal.

Teresa Farrés, nascuda a Sant Cugat, va ser una de les artistes que més va influir en el terreny artístic de la ciutat.

Lourdes Fisa (Corbera de Llobregat, 1964) assimila noves tècniques i maneres de treballar, sobre tot del gravat, en estudis que realitza a Catalunya i a l’estranger.

Josep Grau-Garriga (Sant Cugat, 1929–Saint Mathurin Sur Loire –França-, 2011) pintor de formació, va treballar en l’àmbit de la pintura mural i el vitrall i entrà en contacte amb el món del tapís, a partir de l’antiga fàbrica Casa Aymat, existent a Sant Cugat.

Teresa Jordà Vitó, pintora terrassenca que ha destacat sobre tot dins la tècnica de l’aquarel·la.

Patrizia Lohan és una artista alemanya que viu a Sant Cugat-Barcelona-, i que es constitueix com una de les creadores de l'avantguarda d'aquesta ciutat.

 

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular